Ons verhaal

Het verhaal van UCONSULT is vooral het verhaal van mij, Uco van Veen, als initiatiefnemer van dit bureau. Een bureau dat uit één persoon bestaat en door samenwerking met andere adviseurs, trainers en coaches, elk met hun eigen expertise, zo groot kan worden als voor de klant nodig is. Het verhaal van UCONSULT wordt gevormd door drie samenhangende ‘overtuigingen’: de WAW factor (Welke Aanpak Werkt), potentieel en menskundige bedrijfskunde.

Wat helpt jou, je team en organisatie verder? Waar lopen jullie op vast of wat willen jullie nog meer bereiken? Jullie helpen om antwoorden en oplossingen voor dit soort vragen te vinden, staat bij ons voorop. Dat zie je zelfs in onze bedrijfsnaam: UCONSULT – consult voor u. Vragen verschillen vaak, dank aan: andere mensen, teams en organisatie; andere context en klanten; andere geschiedenis en toekomst; andere cultuur en stijl van leidinggeven. Daarom ligt onze focus op het helpen vinden en uitvoeren van jouw en jullie WAW factor: Welke Aanpak Werkt voor jou, je team en organisatie als verandering nodig of ontwikkeling mogelijk is.

Mensen, teams en organisaties kunnen en weten vaak veel zelf. Dat is elke keer weer een positieve verrassing. Door te benutten wat mensen (al) aan kennis en kunde in huis hebben, zijn er heel veel vragen te beantwoorden, obstakels op te lossen, mogelijkheden te creëren en kansen te grijpen. Daarom ook helpen wij onze klanten graag met het ontdekken van hun potentieel, wat bestaat uit persoonlijke kwaliteiten, ervaringen, inzichten, inspiratie en ideeën. Dat potentieel geeft ook perspectief – op ontwikkeling en oplossingen. Het is onze overtuiging dat het zien, benutten en ontwikkelen van jullie potentieel persoonlijke, team- en organisatieontwikkeling succesvoller maakt.

Bedrijfskunde vinden wij een waardevol vakgebied door haar integrale kijk op (het functioneren van) een organisatie en haar onderdelen. Denk aan klanten, producten, diensten, processen, kwaliteit, HR en financiën. Een organisatie bestaat vooral – en krijgt betekenis – door de mensen die er werken. De kwaliteiten, motieven en mogelijkheden die mensen hebben, zijn dus erg belangrijk. En dat is zeker zo als verandering nodig of ontwikkeling mogelijk is. Menskunde helpt die kwaliteiten, motieven en mogelijkheden beter te begrijpen en benutten. Wij combineren menskunde en bedrijfskunde en kunnen als experts in menskundige bedrijfskunde persoonlijke, team- en organisatieontwikkeling completer ondersteunen.

Meer weten? Contact via info@uconsult.nl of 06 53438942!