Onze werkwijze

Uitgangspunt van UCONSULT is dat iedereen potentieel heeft – persoonlijke kwaliteiten, ervaringen, inzichten, inspiratie en ideeën. Wij streven ernaar veranderen voor mensen, teams en organisaties makkelijker te maken door dat potentieel te leren zien, benutten en ontwikkelen.

Onze specialiteit is jullie te helpen dat potentieel te gebruiken om oplossingen te vinden en realiseren. Een belangrijk hulpmiddel daarbij is het potentieel profiel; door dat samen op te stellen krijgen jullie belangrijke inzichten in jullie mogelijkheden en hoe die zijn te realiseren, nu en in de toekomst.

In de praktijk helpen wij leidinggevenden en professionals die zich willen ontwikkelen – zelf, met hun team of hun organisatie. Bijvoorbeeld omdat er vragen zijn over zelfverantwoordelijkheid, klantgerichtheid, werkdruk, werksfeer, draagvlak, eigenaarschap, organisatiecultuur, leiderschap en/of samenwerking.

Door praktische inzichten uit menskunde en bedrijfskunde krijgen jij, jouw team en organisatie de huidige en gewenste situatie te zien en hoe die is te bereiken. Wij spiegelen, helpen patronen en oorzaken begrijpen en oplossingen uitvoeren, coachen en adviseren op een integere, eerlijke manier – en met humor. En het resultaat? Een succesvolle persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling!

Meer weten? Contact via info@uconsult.nl of 06 53438942!