Onze werkwijze

Uitgangspunt van UCONSULT is dat iedereen potentieel heeft – persoonlijke kwaliteiten, ervaringen, inzichten, inspiratie en ideeën. Als verandering nodig of ontwikkeling mogelijk is, is jouw en jullie potentieel een belangrijk hulpmiddel bij het vinden en uitvoeren van de WAW factor: Welke Aanpak Werkt voor jou, je team en organisatie.

Onze specialiteit is mensen, teams en organisaties te helpen dat potentieel te zien, benutten en ontwikkelen en daarmee te ontdekken en realiseren Welke Aanpak Werkt. Een belangrijk hulpmiddel daarbij is het potentieel profiel; door dat samen op te stellen krijgen mensen belangrijke inzichten in hun mogelijkheden en hoe die zijn te realiseren, nu en in de toekomst.

In de praktijk helpen wij leidinggevenden en professionals die zich willen ontwikkelen – zelf, met hun team of hun organisatie. Bijvoorbeeld omdat er vragen zijn over zelfverantwoordelijkheid, klantgerichtheid, werkdruk, werksfeer, draagvlak, eigenaarschap, organisatiecultuur, leiderschap en/of samenwerking.

Door praktische inzichten uit menskunde en bedrijfskunde krijgen onze klanten de huidige en gewenste situatie te zien en hoe die is te bereiken. Wij luisteren en spiegelen, helpen patronen en oorzaken begrijpen en helpen bij het zelf ontdekken en uitvoeren van oplossingen. Wij begeleiden, coachen en adviseren op een integere, eerlijke, persoonlijke manier – en met humor. En het resultaat? Een succesvolle persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling!

Meer weten? Contact via info@uconsult.nl of 06 53438942!